Οι περιοχές στην Ελλάδα που προτιμούν το one night stand

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα BlindChat, ζήτησαν από χρήστες να απαντήσουν στην ερώτηση «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;» ανάλογα με την Περιφέρεια στην οποία κατοικούν και το φύλο τους.

 


Article featured image
Article featured image

Μία βραδιά; Μερικούς μήνες; Μερικά χρόνια; Για πάντα;

Φαίνεται ότι στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο οι γυναίκες δεν πιστεύουν πάρα πολύ στους αιώνιους έρωτες με τα ποσοστά των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να κρατήσει για πάντα να είναι κάτω από 1%!

Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην επαρχία είναι 29.11%.

Από την άλλη στην Κρήτη, την Κεντρική Μακεδονία και την Αττική το ποσοστό των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να είναι και παντοτινή είναι πάνω από 30% (Κρήτης: 37.84%, Κ. Μακεδονία: 30.10%, Αττική: 30.53%).

Στη Στερεά Ελλάδα μόνο το 5,29% των αντρών, είπε πως θέλει σχέση για μια ζωή με τους περισσότερους να αναζητούν σχέση μερικών μηνών (45,67%).

Η επόμενοι λιγότερο ρομαντικοί στην Ελλάδα είναι οι άντρες της Δυτικής Μακεδονίας από τους οποίους μόνο το 16,05% επιθυμεί η επόμενη σύντροφός τους να είναι μαζί τους για πάντα.

Όλα τα άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα κινούνται σε ποσοστά 23-26% με ένα εντυπωσιακό στοιχείο να είναι η σύγκρισή τους με την Κύπρο όπου οι άντρες φαίνεται να θέλουν κάτι σταθερό. Περίπου 1 στους 3 από αυτούς θέλει μία σχέση για πάντα!

 

blindchat


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ