Μια εβδομάδα απόλυτα δροσιστική και γευστική [Εβδομάδα Παγωτού]

Article featured image
Article featured image

Και να που έφτασε και φέτος το καλοκαίρι, φέρνοντας μαζί του αγαπημένες συνήθειες και φυσικά δροσερές απολαύσεις. Και πιο δροσερή απόλαυση από το παγωτό... δεν θα βρεις! Εξ ου και το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό του αφιερώνει μια ολόκληρη εβδομάδα, κατά την οποία δίνει σε όλους εμάς την ευκαιρία να παραδοθούμε στον πειρασμό!



Από τις 16 μέχρι και τις 24 Μαΐου, λοιπόν, η εβδομάδα στο Four Seasons hotel είναι αφιερωμένη στο παγωτό και δη στις ακαταμάχητες σοκολατένιες παγωτοδημιουργίες.

Ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, ετοιμάζουν ειδικά για την Εβδομάδα Παγωτού, πρωτότυπες σοκολατένιες παγωτοδημιουργίες σε αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς μαύρης, γάλακτος και λευκής σοκολάτας, με έμφαση πάντα στην ποιότητα και τη φαντασία.

 

Την απόλυτη γευστική εμπειρία της Εβδομάδας Παγωτού, συνθέτουν υπέροχοι συνδυασμοί όπως μαύρη σοκολάτα με 64% κακαόμαζα και τραγανιστή βάφλα, σοκολάτα γάλακτος με φρούτα πάθους, σοκολάτα γάλακτος με μπισκότο και καραμέλα, συνδυασμός άσπρης σοκολάτας με ρόδι και μαριναρισμένα βατόμουρα, πικάντικη λευκή σοκολάτα με σαμπούκο, αλλά και το παραδοσιακό αυστριακό γλυκό sacher.

 

Το εμπλουτισμένο μενού της Εβδομάδας Παγωτού του Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, συμπληρώνουν και άλλες εκπληκτικές γευστικές απολαύσεις όπως το chocoholic temptation, μια παγωτοδημιουργία που συνδυάζει και τα τρία είδη σοκολάτας με μαριναρισμένα φρούτα του δάσους και τραγανά κομμάτια μαρέγκας.

Πληρ. 25858000.




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ