Στην Κύπρο με λίγο απ' το αθηναϊκό «Φως»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους για δύο βραδιές στο ατμοσφαιρικό RED της Λευκωσίας, στις 29 & 30 Απριλίου.

Οι δυο τους φέτος συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής, για μια ολόκληρη σεζόν. Και αυτό, μετά από τόσες κοινές δισκογραφικές συνεργασίες και επιτυχίες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συστήνει τα τραγούδια της και συστήνεται ξανά από την αρχή. Παρέα λοιπόν με τον Γιώργο Θεοφάνους φτιάχνουν ένα πρόγραμμα ανάλογο της ανάγκης αλλά και της… «τρέλας» τους! Ο Θεοφάνους τη συνοδεύει με παρέα το πιάνο σε όλη τη διαδρομή, δίνοντας τη δική του διαφορετική ματιά και θυμίζοντας πως έχει βάλει την υπογραφή του σε πολύ σπουδαία τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Ένα πρόγραμμα που δεν του λείπει τίποτα. Μια λίστα γεμάτη από επιτυχίες της αλλά και τα τραγούδια που έχει χαρίσει ο συνθέτης σε άλλους τραγουδιστές, όπου διάχυτα είναι τα στοιχεία της αγάπης, του πόνου, της χαράς και της ανακούφισης…

Ακριβώς έτσι θα είναι και οι δύο βραδιές στην ατμοσφαιρική μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 21.00, παρέα με τον Παντελή Καναράκη.

Χορηγοί επικοινωνίας τα Ράδιο Πρώτο και το περιοδικό ΟΚ!

Πληροφορίες 22767711.


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό