Μια ηλικιωμένη κυρία ετών... 29!

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς την αγάπη; Η Άνταλαϊν είναι 29 χρονών εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες, όμως θα αρχίσει να ζει πραγματικά όταν γνωρίσει τον έρωτα, στην πιο πρωτότυπη ερωτική ιστορία της χρονιάς με πρωταγωνιστές την 27χρονη Blake Lively που την είχαμε δει και στο πλάι του Μπεν Άφλεκ στο «The Town», τον 33χρονο Ολλανδό ηθοποιό Michiel Huisman που έχει παίξει και στο δημοφιλές «Game of Thrones» και τον 72χρονο σούπερ σταρ Harrison Ford.

Ο λόγος για την ρομαντική κομεντί φαντασίας «The Age of Adaline» σε σκηνοθεσία του 32χρονου Lee Toland Krieger που είναι Αμερικανός ηθοποιός και σεναριογράφος, γνωστός για τα φιλμ The Vicious Kind (2008) και Celeste and Jesse Forever (2012).

Γεννημένη στις αρχές του 20ού αιώνα, η Άνταλαϊν Μπόουμαν ήξερε πως ποτέ δεν θα κατάφερνε να πάρει μια γεύση από τη μαγεία του 21ου αιώνα, μέχρι που ένα σχεδόν μοιραίο τροχαίο ατύχημα αλλάζει μια για πάντα τη ζωή της. Η Άνταλαϊν, μέσα σε μια φαινομενικά μαγική στιγμή, καταφέρνει να γλιτώσει οριακά από το θάνατο και κατακτά την αιώνια νιότη.

Στην ηλικία των 29 ετών, η νεαρή γυναίκα σταματά να μεγαλώνει, για τις επόμενες οκτώ σχεδόν δεκαετίες. Ζει μια ζωή μοναχική, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφό το μυστικό της, το οποίο γνωρίζει μόνο η ηλικιωμένη, πια, κόρη της.

Όμως, μια τυχαία συνάντηση με τον χαρισματικό Έλις Τζόουνς (Μαϊκίλ Χιούσμαν) αναβιώνει το πάθος της για ζωή και έρωτα, και η Άνταλαϊν για πρώτη φορά μοιάζει έτοιμη να μοιραστεί τη ζωή της με κάποιον. Όταν το μυστικό της κινδυνεύει κατά τη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου στο σπίτι των γονιών του (Χάρισον Φορντ και Κάθι Μπέικερ), η Άνταλαϊν παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει την ζωή της για πάντα.

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ