Νέες σάλτσες από την εταιρεία Μιτσίδης

Νέες σάλτσες για ζυμαρικά κυκλοφόρησε πρόσφατα η εταιρεία Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λτδ.

 


Article featured image
Article featured image

Οι νέες σάλτσες είναι φτιαγμένες εξ’ ολοκλήρου από φρέσκα και αγνά συστατικά και δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά ούτε οποιουσδήποτε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs).

Έχουν κυκλοφορήσει σύνολο επτά σάλτσες, οι πέντε από τις οποίες είναι και νηστίσιμες, με χαμηλά λιπαρά (κάτω από 45 θερμίδες ανά 100γρ).

Σε τρεις από τις σάλτσες, υπάρχουν ολόκληρα κομμάτια φρέσκων λαχανικών.

Η συλλογή διαθέτει τις γεύσεις: Bolognese (με κιμά), Al Basilico (με φρέσκο βασιλικό), With Mushroom (με μανιτάρια), All’ Arrabbiata (με καυτές πιπεριές), Napoletana (με ντομάτα, καρότο και σέλινο), With Aubergine (με μελιτζάνα) και Al Pesto (η γενοβέζικη σάλτσα με βασιλικό, κουκουνάρι, σκόρδο, λάδι και παρμεζάνα).



Οι σάλτσες διαθέτουν 100% φυσικά συστατικά, δεν περιλαμβάνουν χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή GMOs (Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς). Διαθέτουν επίσης, έντονο άρωμα και τη γεύση της σπιτικής σάλτσας, ενώ η γεύση της γλυκιάς ντομάτας που περιέχουν, αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά. Επιπλέον, διατίθενται σε μοντέρνο και χρωματιστό μπουκαλάκι.



Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι το ιδιαίτερα πλούσιο άρωμά τους, κάτι που οφείλεται στη διαδικασία παραγωγής τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, κατά τη διάρκεια του βρασμού, όλα τα αρώματα που εξατμίζονται μαζεύονται και ξανασφραγίζονται στο μπουκαλάκι πριν αυτό κλείσει αεροστεγώς, διατηρώντας έτσι όλη τη γεύση και το άρωμά τους αναλλοίωτα. Οι σάλτσες  μπορούν να ζεσταθούν μόλις ανοιχθούν ή να διατηρηθούν στο ψυγείο μέχρι και τρεις ημέρες. 



Εκτός από σάλτσες για ζυμαρικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλα φαγητά ως: σαλάτες, μαρινάδες για κρέας και ψάρι, βάση για πίτσα, στα κοκκινιστά, γαρνίρισμα και άλλα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ