Transavia: Πτήσεις από Κύπρο προς Αμστερντάμ

Η ολλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Τransavia, η οποία άρχισε από τις 17 Απριλίου την εκτέλεση των δρομολογίων της στην Κύπρο, θα συνδέει τη Λάρνακα και την Πάφο με το Άμστερνταμ.

 


Article featured image
Article featured image

Το απευθείας δρομολόγιο από τη Λάρνακα θα εκτελείται  δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Άμστερνταμ θα είναι επίσης διαθέσιμες, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, ωστόσο, σ’ αυτές θα περιλαμβάνεται και ως ενδιάμεσος σταθμός, η Πάφος.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η έλευση της Transavia στην Κύπρο αποτελεί το επιστέγασμα συντονισμένων ενεργειών της Hermes σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας. Εκτιμάται ότι με τα δρομολόγια της, η Transavia θα συμβάλει περαιτέρω στις προσπάθειες ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από την Κεντρική Ευρώπη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Δικηγόρος χρησιμοποίησε το ChatGPT για να ετοιμάσει ψεύτικες καταθέσεις με ανύπαρκτους μάρτυρες

Article featured image

Δεν χρειάζονται τελικά 10.000 βήματα την ημέρα για να προστατεύσουμε την καρδιά μας

Article featured image

Άνδρας ζήτησε την επιστροφή χιλιάδων δολαρίων για δώρα προς την πρώην σύντροφό του