Το όχημα που μεταμορφώνεται σε Bistrot

Η PEUGEOT παρουσίασε στις 2 Απριλίου το συναρπαστικό Foodtruck σε μία ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην ιστορική αγορά Carreau du Temple στο Παρίσι.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρωτότυπο όχημα συνδυάζει νέες καινοτόμες εμπειρίες προσφέροντας υψηλής ποιότητας γρήγορα γεύματα.

Το PEUGEOT Foodtruck εμπνεύσθηκε και σχεδιάστηκε από το Peugeot Design Lab - το παγκόσμιο στούντιο σχεδίασης της μάρκας - και ξεχωρίζει από την σικ ονομασία Le Bistrot du Lion. Το νέο ρεστοράν πάνω σε τροχούς θα δώσει το παρόν και στο Milan Design Week 2015 στις 14 Απριλίου, προτού στηθεί έξω από το Γαλλικό Περίπτερο στην διεθνή έκθεση Expo Milano, με θεματικό τίτλο «Τροφή για τον πλανήτη, Ενέργεια για την Ζωή».

Το PEUGEOT Food Truck είναι ένα κόμπακτ μπιστρό πάνω σε τροχούς, εναρμονισμένο ιδανικά στο αστικό περιβάλλον. Οι μικροί σε μήκος εμπρός και πίσω πρόβολοι εξασφαλίζουν εξαιρετική ευελιξία, ενώ το μακρύ μεταξόνιο προσφέρει απίστευτα μεγάλο χώρο φόρτωσης.

 

Με μία κίνηση, το PEUGEOT Food Truck αναδιπλώνεται για να διπλασιάσει το μέγεθος του και να προσαρμοστεί στον περιβάλλοντα χώρο. Το Le Bistrot du Lion περιλαμβάνει χώρους για προετοιμασία γεύματος και δείπνου, καθώς και θέση για DJ  για ακρόαση νέας ψηφιακής μουσικής PEUGEOT MUSIC, που προσφέρει διαδικτυακό ράδιο και αποκλειστικά playlists.



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ