Πάφος: Πασχαλινά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα

Θέλοντας να τιμήσουν τα έθιμα του Πάσχα, οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου "Βρυσούθκια Κέλπετρη", θα διοργανώσουν πασχαλινά παιχνίδια την ερχόμενη Τρίτη (του Πάσχα), 14 Απριλίου, από τις 9.00 μέχρι τις 11.00 π.μ., στο χώρο των Δημοτικών Μπάνιων.

 


Article featured image
Article featured image

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, τόνισε χαρακτηριστικά: "Στην τελευταία μας συνεδρίαση, έχουμε αποφασίσει ομόφωνα, όπως διοργανώσουμε, για τα μέλη μας και όχι μόνο, Πασχαλινά παιχνίδια.

Όλος ο κόσμος, είναι ευπρόσδεκτος, να κοπιάσει στα Δημοτικά μας Μπάνια και υποσχόμαστε, ένα δίωρο, γεμάτο διασκέδαση, μουσική και πλούσια δράση. Η πρωτοτυπία της εκδήλωσής μας, έχει να κάνει, με το γεγονός ότι θα κάνουμε παιχνίδια και μέσα στο νερό, κάτι που, δεν έχει ξαναγίνει...!.

Και κατέληξε, ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: "Για να γνωρίζει, ο κόσμος, θα διοργανώσουμε, αυγουλοδρομίες, στο νερό, αγώνες ταχύτητας, σχοινί στο νερό, για άντρες και γυναίκες και στη...ξηρά, τα γνωστά  παραδοσιακά Πασχαλινά παιχνίδια, σακουλοδρομίες, ζίζυρο και άλλα...Θα προσφερθούν σε όλο τον κόσμο, από το σωματείο μας, φλαούνες και Πασχαλινά αυγά, ενώ όσοι λάβουν μέρος στα διάφορα αγωνίσματα, θα πάρουν, ως δώρο, αναμνηστικό μετάλλιο, φανέλα και καπέλο του Σωματείου μας.


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ