Ένας Cityzen στο Πρώτο Θέμα

Ο «δικός» μας Κωνσταντίνος Παντζόγλου μιλά στο Πρώτο Θέμα και στον Στέφανο Καστρινάκη για το ραδιόφωνο, την ΕΡΤ, το διαδίκτυο και το βινύλιο.


Article featured image
Article featured image

Eργάστηκε στην αρχή για την κυκλοφορία της έντυπης, αλλά και μετά από χρόνια για τη λειτουργία της διαδικτυακής CITY. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στα ελλαδικά ερτζιανά εδώ και αρκετά χρόνια.

Δούλεψε στην ΕΡΤ από το 2001 μέχρι το λουκέτο της, ένας χώρος που υπήρξε γι’ αυτόν «σαν φυτώριο, με τον αέρα της δημιουργίας». Στη συνέχεια μεταπήδησε στον αθηναϊκό Μέντα 88 FM ενώ σήμερα θα τον πετύχετε να «εκπέμπει» από τον 88.6 UP Radio.

Μιλώντας για τη ραδιοφωνική του πορεία, ο Καστρινάκης χαρακτηρίζει τη σχέση του Κωνσταντίνου με τους ακροατές του ως «τίμια» και «βασισμένη σε μουσικές με συναίσθημα».

Ιδιαίτερη αναφορά στην όμορφη αυτή συνέντευξη γίνεται στη μετάβαση των αναλογικών μέσων στη ψηφιακή εποχή «στο διαδίκτυο δηλαδή, και την ανάπτυξή τους για λογαριασμό ενός ομίλου μέσων ενημέρωσης στην Κύπρο». (Ναι, ναι, για εμάς μιλάμε).

«Το ίντερνετ είναι το νέο μας παρόν. Κρύβει απίθανες ευκαιρίες δημιουργικότητας και εξέλιξης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που για εμάς εδώ στη CITY επιτελεί τον ρόλο του μεγάλου αδελφού και ενός απαραίτητου και καθόλου ευκαταφρόνητου δασκάλου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παντζόγλου ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ