Στην αγορά η κουμανδαρία CENTURION Vintage 2000

Τα οινοποιεία ΕΤΚΟ ΛΤΔ και Olympus Wineries Ltd, ανακοινώνουν την κυκλοφορία στην αγορά της Κουμανδαρίας CENTURION Vintage 2000 μετά την εξάντληση των αποθεμάτων της πετυχημένης εσοδείας 1991.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρεται, «η κουμανδαρία CENTURION Vintage 2000 είναι μια εξαίρετη κουμανδαρία παλαιωμένη σε δρύινα βαρέλια για 14 χρόνια και αποτελεί ένα γλυκόπιοτο επιδόρπιο κρασί με εξευγενισμένα αρώματα, ευχάριστη γεύση και δυνατή επίγευση». 

Μάλιστα, σημειώνει η ανακοίνωση ότι απόδειξη της υψηλής της ποιότητας είναι η βράβευση της με Μεγάλο Χρυσό Μετάλλιο στον πρόσφατο 8ον Διαγωνισμό Κυπριακού Οίνου 2015. 

Στον ίδιο διαγωνισμό η κουμανδαρία ST. NICHOLAS εσοδείας 2010, επίσης βραβεύτηκε με Χρυσό Μετάλλιο.  

«Τα οινοποιεία ΕΤΚΟ ΛΤΔ και Olympus Wineries Ltd, με σεβασμό στον Κύπριο και Ευρωπαίο καταναλωτή, συνεχίζουν να προσφέρουν κρασιά ψηλής ποιότητας, σφραγισμένα με ιστορία και παράδοση πέραν των 170 χρόνων. Τα συγκεκριμένα Μετάλλια και οι νέες διακρίσεις, αποτελούν μια ακόμα αναγνώριση της συνέπειας των οινοποιείων ΕΤΚΟ ΛΤΔ και Olympus Wineries Ltd,  στην παραγωγή κρασιών ποιότητας που ξεχωρίζουν», αναφέρεται σχετικά.

Η διανομή την κρασιών και της κουμανδαρίας του Οινοποιείου πραγματοποιείται από την Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

 


πηγη: inbusiness

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Νέα ελπίδα στη μάχη κατά του καρκίνου: Ενέσιμο φάρμακο εξάλειψε ολόκληρους όγκους

Article featured image

Το «μυστικό» του γυναικείου οργασμού ίσως να μη βρίσκεται στο κρεβάτι

Article featured image

Στο Βιετνάμ κάτοικοι ξεθάβουν τους νεκρούς τους για να κάνουν χώρο να χτίσει ο Τραμπ