5 φορές που δεν πρέπει να παίξεις Quizdom

Έχεις Quizdom;

 


Article featured image
Article featured image

Αν όχι, φρόντισε να το κατεβάσεις γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι χάνεις.

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο app με μεγάλη απήχηση, που ήρθε για να σε κάνει να αποδείξεις τα όσα ξέρεις.

Αν πάλι είσαι χρήστης του παιχνιδιού, φαντάζομαι θα έχεις απαντήσει σε ερωτήσεις από το δρόμο, την καφετέρια, το εστιατόριο, το κρεβάτι, τη δουλειά…

Υπάρχουν μερικές φορές όμως, που ΔΕΝ πρέπει να πεις «ναι» και να μην αποδεχτείς την πρό(σ)κληση για νέο γύρο.

Οι πέντε φορές που δεν πρέπει να παίξεις Quizdom, όπως ακριβώς τις κατέγραψε η ιστοσελίδα Ladylike:

 

1. Στο δρόμο

Το πράσινο ανάβει πολύ πριν τελειώσει ο γύρος και γενικά το μυαλό πρέπει να είναι στο δρόμο και όχι στο πόσες φορές η Άννα Βίσση έχει συμμετάσχει στη Eurovision.

 

2. Στο κρεβάτι

Το Quizdom, δεν βοηθάει στον ύπνο. Αντίθετα, σε τσιτώνει. Αν το πρωί όμως έχεις να πας δουλειά, πες όχι σε ένα νέο γύρο παιχνιδιού.

 

3. Στη δουλειά

Δε σου απαγορεύει κανείς να παίξεις στη δουλειά. Και σιγά, λίγα λεπτά χρειάζονται για έναν γύρο. Όμως, πόσο καλός μπορείς να είσαι και στη δουλειά και στο Quizdom αν τα κάνεις ταυτόχρονα; Αν πεις ναι, τουλάχιστον χαμήλωσε το.

 

4. Όταν είσαι με παρέα

Όταν είσαι με παρέα καλό είναι να μην παίζεις. Ειδικά αν η παρέα δεν παίζει Quizdom και συζητάει για ένα σωρό πράγματα. Έλα, οι φίλοι είναι πιο σημαντικοί από τους πόντους που θα πάρεις απαντώντας ποιο από αυτά τα ποτά είναι ρούμι.

 

5. Όταν ψωνίζεις

Το να παίζεις Quizdom όταν ψωνίζεις είναι μια καταστροφή. Δεν πρόκειται να προσέξεις τι βάζεις στο καλάθι σου και αυτό σημαίνει πως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ