Φάρσα τηλεοπτικού show σε 13χρονη που ζει χωρίς τη μητέρα της

Ως ένα κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την ιδέα ενός talk-show στην Καμπότζη, το οποίο φιλοξένησε ένα 13χρονο κορίτσι σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας.

 


Η 13χρονη Autumn Allen, η οποία ζει στην Καμπότζη δεν έχει δει τη μητέρα της από την ηλικία των 6 χρόνων αφού εκείνη έφυγε για τις ΗΠΑ.

«Πριν φύγει μακριά με κράτησε σφιχτά, με φίλησε και μου είπε ότι θα με αγαπάει για πάντα», είπε η Allen.

Το κορίτσι όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να ξαναδεί την μητέρα της, με δάκρυα στα μάτια απάντησε ότι αυτό θα ήταν ένα όνειρο το οποίο γίνεται πραγματικότητα.

Οι παρουσιαστές του show Penh Chet Ort, κάλεσαν στην σκηνή την «μητέρα» της.

Στη σκηνή εμφανίστηκε ένας γνωστός στη χώρα κωμικός, με το όνομα Chuop Rolin ντυμένος γυναίκα.

Τότε, η παρουσιάστρια ρωτά το κορίτσι εάν νόμιζε πως όντως θα έφερναν τη μητέρα της στην εκπομπή με την Allen να απαντά χαμογελώντας νευρικά «δεν ξέρω».

 

Τη Δευτέρα, η 13χρονη ευχαρίστησε τους φίλους της στο Facebook για την υποστήριξη που της προσέφεραν ενώ ανέφερε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο που φιλοξενεί της εκπομπή το MyTv δεν έπραξε με δόλο τη στιγμή που τα social media είχαν πάρει φωτιά με τους χρήστες να ξεσπούν για τη συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής απέναντι στη 13χρονη. Λίγες ώρες ωστόσο αργότερα, το MyTv εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να απολογηθεί.

Ο πατέρας της ίδιας είπε ότι αισθάνεται υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο η μικρή χειρίστηκε το ζήτημα στον αέρα αλλά και μετά το τέλος της εκπομπής.

Η Allen ζει στην Καμπότζη από την ηλικία των 6 όταν μετακόμισε μαζί με τους γονείς της στη χώρα λίγο πριν φύγει η μητέρα της.

Η ίδια δήλωσε ότι έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την μητέρα της αρκετές φορές ωστόσο όλες οι προσπάθειές της έχουν αποτύχει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ