Η IKEA ανακαλεί δύο πόρτες ασφαλείας

Η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους καταναλωτές που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG ότι αυτά τα μοντέλα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας.

 Οι συγκεκριμένες δύο πόρτες ασφαλείας είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.


Οι καταναλωτές που επιθυμούν να κρατήσουν τις πόρτες ασφαλείας τους με κωδικό παραγωγής 1510 (έτος-εβδομάδα) ή μικρότερο του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για να προμηθευτούν ανανεωμένες πληροφορίες συναρμολόγησης και τις σχετικές επισημάνσεις για να τις τοποθετήσουν στην πόρτα ασφαλείας τους.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG με κωδικό παραγωγής 1510 (έτος-εβδομάδα) ή μικρότερο του, καθώς και η προέκταση τους, μπορούν να επιστραφούν -εφ’ όσον ο πελάτης κρίνει ότι δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του ως προς τη χρήση- στο κατάστημα ΙΚΕΑ, για την πλήρη αποζημίωση του προϊόντος. Δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Ο κωδικός παραγωγής βρίσκεται σε ένα  αυτοκόλλητο στη μεταλλική ράβδο στο κάτω μέρος της πόρτας ασφαλείας. Σε αυτό το αυτοκόλλητο αναγράφονται οι πληροφορίες του προϊόντος και ο κωδικός παραγωγής όπως στο πιο κάτω παράδειγμα.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.IKEA.com.cy, ή καλέστε στο 22 502502.


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό