Αποβλήθηκε επειδή το μακρύ φόρεμά της κρίθηκε «πολύ σέξι»

Μονοήμερη αποβολή, έλαβε μια μαθήτρια στο Harrison Trimble High School στο Μόνκτον του Καναδά, επειδή το μακρύ της φόρεμα κρίθηκε ως «σεξουαλική πρόκληση».

 


Συγκεκριμένα, η Γουΐγκινς είχε αποβληθεί τη Δευτέρα, επειδή φορούσε το επίμαχο φόρεμα στην τάξη.

Στη συνέχεια, η αποβολή της έγινε ημερήσια, λόγω επιστολής της προς το σχολείο, την οποία δημοσίευσε και στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η ίδια κάνει λόγο για άδικη και σεξιστική αντιμετώπιση των κοριτσιών, σε σχέση με τους άνδρες.

«Αν ανησυχείτε τόσο πολύ ότι κάποιο αγόρι στο σχολείο θα προκληθεί από το πάνω μέρος της πλάτης μου και τους ώμους μου, τότε πρέπει να τον στείλετε σπίτι του για να μάθει αυτοέλεγχο» γράφει σχετικά.

Η ίδια, που σύντομα κλείνει τα 18, κοινοποίησε στο Facebook φωτογραφία του φορέματος που χαρακτηρίστηκε «ανάρμοστο» και «σεξουαλικά προκλητικό» για τα αγόρια του σχολείου.

«Δεν θα ψάξω να βρω κάτι για να καλύψω την πλάτη και τους ώμους μου, γιατί δεν τους επιδεικνύω με πρόθεση να λάβω θετικό σεξουαλικό feedback από τους εφήβους στο σχολείο. Ειδικότερα, δεν τα δείχνω για να λάβω σχόλια, θετικά ή αρνητικά, από οποιονδήποτε άλλον εκτός από εμένα, επειδή το μόνο άτομο που μπορεί να προβεί σε κάποιο είδος κρίσης σχετικά με το σώμα μου και τα υφάσματα που βάζω πάνω του είμαι εγώ» γράφει.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ