Ματιές σε έναν κόσμο που αλλάζει

Τέσσερις νέοι επιστήμονες προετοιμάζονται να μας μιλήσουν για τη σωματική άσκηση, τη μνήμη, τα σύγχρονα παιχνίδια στρατηγικής και για μεθόδους πρόσβασης σε φυσικούς πόρους.

 


Article featured image
Article featured image

Την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λεμεσό, στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η έκτη κατά σειρά επιστημονική συζήτηση στο πλαίσιο του έργου «Βήμα στους Νέους Επιστήμονες».

Ο  τίτλος της φετινής συζήτησης έχει ονομαστεί «Ματιές σε ένα Κόσμο που Αλλάζει», αφού τα θέματα που θα παρουσιάσουν οι τέσσερις νέοι ερευνητές – επιστήμονες αποτελούν «σύγχρονη ανάγκη και πραγματικότητα ενός κόσμου που αλλάζει».

Η ομάδα θα μας ενημερώσει για τη σημασία της άσκησης στη ζωή μας και πόση χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς, για τη μνήμη και τη σημασία της στην καθημερινή μας ζωή και για τα σύγχρονα παιχνίδια στρατηγικής. Παράλληλα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να μάθουμε για μεθόδους πρόσβασης σε φυσικούς πόρους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Βήμα στους νέους Επιστήμονες» που υλοποιεί αυτή την εποχή ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και στόχο έχει να ενισχύσει το ενδιαφέρον του κοινού για την έρευνα και τις επιστήμες γενικά ενώ παράλληλα να προβάλει τους νέους ερευνητές του τόπου μας καθώς και τα ευρήματα των ερευνών τους. 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου στα τηλέφωνα 22-402696 / 22-402637.

Θα δίνονται και πιστοποιητικά παρακολούθησης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ