Πυροβόλησαν Τουρκάλα γιατί συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού

Η 19χρονη καλλονή Μούτλου Κάγια, η οποία έγινε γνωστή στην Τουρκία από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι τραγουδιού Sesi Cok Guzel, δέχθηκε τη Δευτέρα πυροβολισμούς στο κεφάλι, καθώς έκανε πρόβα μέσα στο σπίτι της.

 


Article featured image
Article featured image

Ο δράστης, φέρεται να ήταν στον κήπο του σπιτιού της και μπορούσε να έχει οπτική επαφή με το εσωτερικό. Η σφαίρα διαπέρασε το τζάμι της εξωτερικής πόρτας, με αποτέλεσμα η κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η κοπέλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ντιγιαρμπακίρ, όπου ζουν πολλοί συντηρητικοί μουσουλμάνοι και πήγε στην Κωνσταντινούπολη φέτος αποκλειστικά για το σόου.

Η Κάγια πηγαινοερχόταν στις δύο πόλεις, αλλά κάθε φορά που γύριζε στο σπίτι της δεχόταν απειλές για τη ζωή της από μερίδα συντηρητικών που θεωρούν ανήθικη την επιλογή της να συμμετέχει στο σόου.

Μάλιστα, τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η νεαρή είχε ενημερώσει την παραγωγή της εκπομπής για τις απειλές που δεχόταν και είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Αμέσως μετά την είδηση της ένοπλης επίθεσης που δέχθηκε η 19χρονη καλλονή, τα social media στην Τουρκία έχουν γεμίσει από αναρτήσεις συμπαράστασης και ευχές για ταχεία ανάρρωση.

 


[Πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ