Μπράβο στον Καραγιάννη [4η φορά που η Κύπρος πάει τελικό]

Ένα απ' τα πράγματα που ήταν τελικά γραφτό να κάνει ο νεαρός Κύπριος τραγουδιστής, Γιάννης Καραγιάννης, ήταν να περάσει στον τελικό της Eurovision!

 


Article featured image
Article featured image

Η Κύπρος, με το τραγούδι «One thing I should have done», σε στίχους και μουσική του Mike Konnari, για 4η φορά απ' όταν και στον διαγωνισμό εισήχθη η διαδικασία των ημιτελικών, περνάει στον μεγάλο τελικό!

Οι προηγούμενες 3, ήταν με την Lisa Andreas και το «Stronger every minute» (2004), τον John Lilygreen με το «Life looks better in spring» (2010)  και την Ήβη Αδάμου με το «La La Love» (2012).

Μαζί με την Κύπρο, στον τελικό πέρασαν απ' τον δεύτερο ημιτελικό οι: Λιθουανία, Πολωνία, Σλοβενία, Σουηδία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Αζερμπαϊτζάν, Λετονία και Ισραήλ.

Κατά τον α' ημιτελικό, την πρόκριση εξασφάλισαν οι Ελλάδα, Αλβανία, Αρμενία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Εσθονία, Γεωργία, Σερβία και Βέλγιο, ενώ οι υπόλοιπες επτά (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βρετανία, η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία που φέτος συμμετέχει τιμητικά) πέρασαν απευθείας.

 


Πηγη: timeoutcyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ