Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Έκλαψα πάρα πολύ, δεν το περίμενα»

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, μετά το μεγάλο τελικό της Eurovision, όπου αναδείχθηκε στη 19η θέση, δήλωσε πως έκλαψε πολύ και πως δεν το περίμενε καθόλου.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με την ίδια:


«Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε».


«Αυτό που μας έκανε να απορήσουμε είναι πως χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, βρέθηκαν πιο πάνω. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία».

Ακόμα, η Μαρία Έλενα Κυριάκου σχολίασε τους 8 βαθμούς της Κύπρου, επισημαίνοντας: «Έκλαψα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα. Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

300 άνθρωποι πήγαν σε ένα πάρκο για να μην κάνουν απολύτως τίποτα

Article featured image

Μουντιάλ: Βιολόγος έδωσε το όνομα του Βοζίνια σε νέο είδος θαλάσσιου σαλιγκαριού

Article featured image

Καβγάς ζευγαριού στις κερκίδες αγώνα του Μουντιάλ έγινε viral [βίντεο]