The English Scholar’s Ring της Λίνας Έλληνα

Η Ε∆ΡΑ UNESCO του Πανεπιστηµίου Λευκωσίας και οι Εκδόσεις Αρµίδα, διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Λίνας Έλληνα, The English Scholar’s Ring, την Τρίτη, 09 Ιουνίου, στις 18.30 στο Αµφιθέατρο UNESCO (Λεωφ. Μακεδονίτισσας 46, Έγκωµη) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

 


Article featured image
Article featured image

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Δρ Αιμίλιος Σολωμού, Διευθυντής Έδρας UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο Δρ Νικόλας Κουρέας, Ανώτερος Ερευνητής στο Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών και μέσω διαδικτύου, η Δρ Μαρία Χατζηπολυκάρπου από το Hellenic Studies Program - Department of Classics του Columbia University της Νέας Υόρκης.

Το βιβλίο The English Scholar’s Ring είναι η δεύτερη συγγραφική δουλειά της Λίνας Έλληνα, το πρώτο έργο της οποίας, The Venetian, είχε συμπεριληφθεί στην τελική λίστα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας 2012 (Prix du Livre Européen).

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Καθώς ο Justin, με τη βοήθεια της Ζωής, προσπαθεί να λύσει το γρίφο στη διαθήκη του πατέρα του, αγνοώντας πως και άλλοι προσπαθούν το ίδιο για ίδιο όφελος, αντιλαμβάνεται πως ένα δαχτυλίδι δένει τις ζωές 3 αντρών, από τα χρόνια των Σταυροφοριών, μέχρι την Τουρκική εισβολή στη σημερινή Κύπρο, και το ρόλο που παίζει το νησί στη ζωή τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ