Το Galaxy S6 Edge σε έκδοση... Iron Man

Η Samsung, πρόκειται να διαθέσει μέσα στο καλοκαίρι μία ειδική έκδοση του Galaxy S6 Edge, η οποία αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στους φανατικούς της Marvel και ιδιαίτερα τους λάτρεις του Iron Man.

 


Article featured image
Article featured image

Την ειδική αυτή έκδοση παρουσίασε πρόσφατα η κορεατική εταιρεία, η οποία ευελπιστεί να κάνει ακόμα περισσότερο ελκυστική τη νέα της συσκευή.

Σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας TechRadar αναφέρει ότι το Galaxy S6 Edge Limited Edition θα είναι κατακόκκινο με χρυσές λεπτομέρειες –στα χρώματα δηλαδή του Iron Man- ενώ στο πίσω μέρος του θα είναι χαραγμένο το κράνος του σούπερ-ήρωα.

Επίσης, στο συγκεκριμένο μοντέλο διαθέσιμα θα είναι ειδικά wallpapers, γραμματοσειρές και συνδυασμοί χρωμάτων ώστε η οθόνη του κινητού να ταιριάζει με το θέμα των Avengers.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Samsung αποκάλυψε μία ακόμα έκπληξη που αναμένεται να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις του Iron Man. Μέσα στη συσκευασία της ειδικής έκδοσης του κινητού τηλεφώνου θα είναι επίσης διαθέσιμος και ένας ασύρματος φορτιστής στο σχήμα του αντιδραστήρα ο οποίος «φωτίζει» τον θώρακα του ήρωα.

Όπως ανακοίνωσε η Samsung, μόλις 1.000 συσκευές της ειδικής έκδοσης του Galaxy S6 Edge θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην αγορά της Νότιας Κορέας από τις 27 Μαΐου αλλά και στην Κίνα από τις αρχές του Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πόσες μονάδες ή πότε αναμένεται να διατεθεί η έκδοση Iron Man στις χώρες της Δύσης.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ