Έρχεται το νέο tablet Galaxy Tab A

Την κυκλοφορία του νέου tablet, Galaxy Tab A ανακοίνωσε η Samsung Electronics Hellas.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ tablet  που κυκλοφορεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου στην Κύπρο.



Με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και λειτουργίες σε ανταγωνιστική τιμή, κατατάσσοντας το ως το ιδανικό tablet για καθημερινή χρήση. 



Το Galaxy Tab A περιλαμβάνει τη νέα αναλογία οθόνης 4:3, που είναι σχεδιασμένη για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία θέασης. Η νέα αναλογία οθόνης βελτιστοποιεί την προβολή των ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών βιβλίων και περιοδικών, προκειμένου να παρέχει μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

Διαθέτει προεγκατεστημένο προνομιακό περιεχόμενο μέσω του Galaxy Gifts, συμπεριλαμβανομένων των The New York Times, The Economist και Kindle για τη Samsung. 

Το νέο Galaxy Tab A προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης μέσω του λειτουργικού συστήματος Android 5.0.

Η αρχική οθόνη έχει επανασχεδιαστεί, προκειμένου να προσαρμοστεί στη νέα αναλογία 4:3, ενώ γίνεται εύκολα η μεταφορά αρχείων μέσω μιας απλής drag & drop λειτουργίας. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν μέχρι πέντε ειδοποιήσεις παράλληλα στην κλειδωμένη οθόνη, ενώ η αφαίρεση των καρτελών στο πάνω μέρος της οθόνης προσφέρει μια απλουστευμένη παρουσίαση των επαφών, με τη λίστα των αγαπημένων να εμφανίζεται πάντα πρώτη.

Διαθέσιμη μέσω του Galaxy Essentials ή του Galaxy Apps, η επιλογή «Kids Mode» επιτρέπει στους γονείς να διαχειρίζονται τη χρήση, που κάνουν τα παιδιά τους στο Galaxy Tab A, ελέγχοντας έτσι το χρόνο, που καταναλώνουν στη συσκευή, όπως και τις εφαρμογές και τις λειτουργίες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Παράλληλα, τα παιδιά μπορούν να επωφελούνται από την ειδικά σχεδιασμένη για εκείνα αρχική οθόνη και από λειτουργίες όπως, οι Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart και παιχνίδια. Συμπληρωματικά, η εφαρμογή Multi-Kids Profile, επιτρέπει μέχρι έξι παιδιά να έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο προφίλ.


ΠΗΓΗ: inbusiness

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ