Φέτος στην παραλία παίζουμε Bubble Football [βίντεο]

Το Bubble Football είναι το παιχνίδι που σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να κάψεις θερμίδες και φυσικά, να απολαύσεις την παραλία με έναν τρόπο αλλιώτικο.

 


Article featured image
Article featured image

Σάββατο βράδυ, μετά από μια ατέλειωτη μέρα, με θάλασσα, κάψιμο, μπίρες και άλλα «δύσκολα» του καλοκαιριού και όντας σε μια κατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, συζητούμε με ένα φίλο και προσπαθούμε να βρούμε το χόμπι μας για το φετινό καλοκαίρι.

Στο τραπέζι έπεσαν πολλές ιδέες: από beach tennis και κανονικό τένις, μέχρι beach volley, ψαροτούφεκο και ψάρεμα με καλάμι. Δεν καταλήξαμε πουθενά.

Και έρχεται μετά η Δευτέρα, η μέρα η δύσκολη, κι εκεί που σκέφτεσαι ότι το φετινό καλοκαιρινό τρίμηνο θα κυλήσει κανονικά, χωρίς κανένα νέο χόμπι και ενδεχομένως χωρίς ενδιαφέρον, τσουπ, περνάει από το ταϊμλάιν σου κάτι μέσω του οποίου επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ακόμα και αυτός ο πως-τον-λένε (;).

Αυτό είναι, όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί...

 

Ήρθε στην Κύπρο, λέει το post, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό και είναι κάτι που θα ταράξει... την άμμο!

«Αν είστε έτοιμοι να το ζήσετε, να ζήσετε κάτι πολύ συναρπαστικό, θα το βρείτε στην παραλία δίπλα από το Malindi. Το απολαυστικό παιχνίδι Bubble Football, που αγαπήθηκε τόσο Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Ινδία, Γερμανία και σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ήρθε επιτέλους στην Κύπρο και είναι έτοιμο να προσφέρει άφθονο γέλιο, απεριόριστη διασκέδαση και να σας χαρίσει ένα απολαυστικό και διαφορετικό καλοκαίρι.

Ένα παιχνίδι, με ασφάλεια σχεδιασμένο για άντρες, γυναίκες και παιδιά -από 10 ετών και άνω».

 



 



Bubble Football Limassol

Στην παραλία δίπλα στο Malindi, στη Λεμεσό

Πληροφορίες 96241414, bubblelimassol@gmail.com

 



Σε περίπτωση που δεν έχεις πειστεί ακόμα για το fun της υπόθεσης, απλώς δες αυτό:



Bubble Footbal όμως μπορείς να παίξεις και σε συμβατικό γήπεδο futsal και συγκεκριμένα στο Kamares Futsal στη Λάρνακα, το οποίο εδώ και μερικές βδομάδες το έχει συμπεριλάβει στις επιλογές που προσφέρει στους πελάτες του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ