Βρέθηκε λιοντάρι με Κυπριακό DNA!

Είναι από τις ειδήσεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πρόκειται για φάρσα. Κι όμως είναι αλήθεια!


Article featured image
Article featured image

Φαίνεται  λοιπόν πως βρέθηκε λιοντάρι με Κυπριακό DNA (φώτο αρχείου).  Η επαλήθευση του DNA είχε γίνει το 1937 από τον Δρ. Φ.Φ. αλλά για λόγους που δεν γίνονται γνωστοί, δεν είχε δημοσιοποιηθεί στο ευρύ κοινό.

Το λιοντάρι με κυπριακό DNA, λόγω του δυναμικού του χαρακτήρα, έχει την τάση να επιβάλλεται στα άλλα λιοντάρια και να αυτοανακηρύσσεται αρχηγός της φυλής.  Είναι επίσης άψογος κυνηγός καθώς και πολύ κοινωνικό σε σύγκριση με άλλα αιλουροειδή.  Έχει δυνατά πόδια, ισχυρό σαγόνι, κυνόδοντες 8 εκατοστών, αχνές βούλες στα πόδια, ελαφριά ωχροκίτρινη έως κιτρινωπή απόχρωση ενώ το χρώμα της χαίτης του ποικίλει από ξανθό σκούρο έως ξανθό ανοιχτό. Ο βρυχηθμός του είναι πιο δυνατός από όλα τα άλλα λιοντάρια.

Οι πληροφορίες μας λένε γνωστός Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας προτίθεται να φέρει το λιοντάρι σύντομα στην Κύπρο, ώστε να μπορέσει  να το θαυμάσει το κυπριακό κοινό από κοντά. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, καθώς ο περίγυρος του επιχειρηματία το κρατάει εφτασφράγιστο μυστικό, όμως θα σας κρατάμε ενήμερους με ότι νεότερο.

Λεώντιος Μπιρ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ