Ε.ΛΑ.Μ. καλεί Αναστασιάδη σε παραίτηση

Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα σε τούτο τον τόπο. Τίποτα δεν θυμίζει την παλιά καλή Κύπρο που ξέραμε.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ΠτΔ και τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρεται σε μητέρες πατρίδες και σε ομφάλιους λώρους που πρέπει να αποκοπούν από αυτές, τι κι αν διανύουμε μια περίοδο που η Ελλάδα είναι με το όπλο στον κρόταφο και την ίδια ώρα, το Ε.ΛΑ.Μ. καλεί τον Πρόεδρο σε παραίτηση.

Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Θα προσγειωθεί καμιά ώρα κανένα UFO στην Κύπρο και θα νομίσουν οι άνθρωποι (ή μάλλον οι εξωγήινοι) πως έχει χαλάσει το GPS τους! Θα δυσκολευτούν να μας αναγνωρίσουν έτσι όπως γίναμε.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), σε ανακοίνωσή του, καλεί τον Πρόεδρο Νίκο Ανανστασιάδη σε άμεση παραίτηση, με αφορμή τις δηλώσεις του περί ομφάλιων λώρων που πρέπει να αποκοπούν από τις μητέρες πατρίδες. Όπως υποστηρίζει το ΕΛΑΜ, «οι μέχρι τώρα αδέξιοι χειρισμοί του, αλλά και οι τραγικές του ανακοινώσεις, θέτουν τα εθνικά μας δίκαια σε τεράστιο κίνδυνο».

Και διευκρινίζει η ανακοίνωση: «Ο μόνος ομφάλιος λώρος που πρέπει να κοπεί είναι με το σάπιο πολιτικό σύστημα και κυρίως με τους εφιάλτες του Έθνους». Το ΕΛΑΜ χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας «απαράδεκτες» και ισχυρίζεται ότι δίδουν συγχωροχάρτι στην Τουρκία.

Και μια δική μας διευκρίνιση: Δεν είμαστε και σίγουροι, απλώς έχουμε την εντύπωση πως το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το Κυπριακό, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είναι μονοδιάστατο το πρόβλημα. Καταλαβαινόμαστε, έτσι;


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ