«Επιτέθηκαν» στον Τζορτζ και την Αμάλ

Αναπάντεχη τροπή πήρε η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας παραγωγής Τάιμ Γουόρνερ με τους μετόχους να καταφέρονται εναντίον του Τζορτζ Κλούνεϊ και της συζύγου του, σύμφωνα με το Χόλιγουντ Ρεπόρτερ.

 


Article featured image
Article featured image

«Θα ήθελα να ξέρω πόσα χρήματα έχει λάβει ο κ. Κλούνεϊ και πόσα από αυτά πρόκειται να πάνε στο Λίβανο και στη σύζυγό του», ρώτησε μία από τους μετόχους αμφισβητώντας τα λεγόμενα του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας, Τζεφ Μπιούκς.

«Έχω μια ερώτηση σχετικά με την αποζημίωση», συνέχισε. «Πόσα χρήματα καταβάλατε στον Τζόρτζ Κλούνεϊ για τις ταινίες "Γκράβιτι" και "Αργκο";», είπε η μέτοχος πριν ξεκινήσει την επίθεσή της εναντίον του ηθοποιού και της λιβανικής καταγωγής συζύγου του, κατηγορώντας το ζευγάρι ότι διοχετεύει χρήματα στους εχθρούς της Αμερικής και του Ισραήλ.

«Η Αλαμουντίν εμφανίζεται στον Τύπο ως η σέξι δικηγόρος που υπερασπίζεται τα πολιτικά δικαιώματα. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι μία δικηγόρος που υπερασπίζεται το έγκλημα. Μία δικηγόρος που υπερασπίζεται και αθωώνει, βγάζοντας από τη φυλακή τους χειρότερους εγκληματίες», είπε η γυναίκα.

Αρχικά ο Μπιούκς έδωσε χρόνο στη μέτοχο να εκφράσει τις απόψεις της, αλλά τελικά την διέκοψε λέγοντας ότι, «δεν μπορούμε να μετατρέψουμε την συνάντησή μας σε μέρος όπου θα λύσουμε τις προσωπικές μας διαφορές και θα εκφράσουμε τις πολιτικές μας απόψεις».


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ