Έρχεται το PlayStation 4 με σκληρό δίσκο 1 TB

Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 Ultimate Player Edition, με σκληρό δίσκο 1TB (διπλάσιας χωρητικότητας από το τρέχον μοντέλο) θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου.

 


Article featured image
Article featured image

Το ανανεωμένο, ελαφρύτερο και χαμηλότερης κατανάλωσης PlayStation 4 σε μαύρο και λευκό θα διατεθεί πρώτα στην Ιαπωνία και αργότερα στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.



Το βάρος του νέου συστήματος PS4 έχει μειωθεί κατά 10% και η κατανάλωση ενέργειας κατά 8%, συγκριτικά με το τρέχον PS4.  

Η επιφάνεια του καλύμματος του σκληρού δίσκου, θα αποκτήσει ματ φινίρισμα, διαφοροποιώντας με την πρώτη ματιά την ανανεωμένη έκδοση από την υπάρχουσα.



Όσον αφορά στο διπλασιασμό της χωρητικότητας του σκληρού δίσκου του υπάρχοντος μοντέλου, η Sony προχωρά σε αυτή καθώς η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων του PS4 θα συνεχίσει να επεκτείνεται στη διάρκεια του 2015, οπότε θα κυκλοφορήσουν παιχνίδια όπως τα πολυαναμενόμενα Until Dawn, Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny: The Taken King και God of War III: Remastered. 



Μάλιστα, μέσω του PS Store όλοι οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν πρώτοι τους κορυφαίους νέους τίτλους, αφού προσφέρει τη δυνατότητα προ-παραγγελιών. Η λειτουργία auto-download επιτρέπει την αυτόματη λήψη των τίτλων που έχουν προ-παραγγελθεί στο PS4. Επιπρόσθετα, η αυξημένη χωρητικότητα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν στο έπακρο την Instant Game Collection του PlayStation Plus (Συλλογή Μηνιαίων Παιχνιδιών), κατεβάζοντας ακόμη περισσότερα παιχνίδια.



Με περισσότερα από 20,2 εκατομμύρια τεμάχια να έχουν πουληθεί παγκοσμίως, το PS4 καταγράφει την ταχύτερη και δυναμικότερη εμπορική ανάπτυξη κονσόλας στην ιστορία του PlayStation.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ