20 χρόνια Mr. Brown

Επί της ευκαιρίας της 20άχρονης επιτυχημένης παρουσίας του παγωμένου έτοιμου καφέ Mr.Brown στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, Διάσκεψη Τύπου.

 


Article featured image
Article featured image

Τη διάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους, αντιπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και συνεργάτες του Ομίλου Λ. Ζωτιάδη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον φιλμάκι για King Car, που προμηθεύει την εταιρεία τον απολαυστικό έτοιμο καφέ Mr.Brown και να ταξιδέψουν μαζί στον υπέροχο κόσμο του καφέ.

Ο Δρ. Λάκης Ζωτιάδης Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, σε ομιλία του, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, των οποίων η πολύτιμη συνεισφορά, βοήθησε όπως ο έτοιμος καφές  ΜR ΒΡΟWN να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτή.   

Ακολούθως, ο Δρ. Λάκης Ζωτιάδης, απέδωσε ευχαριστίες στους αγαπητούς φίλους και συνεργάτες στην King Car, εταιρεία κολοσσό στην Ταιβάν, φημισμένη για την άρτια ποιότητα των προϊόντων που παράγει στα εργοστάσια της, για τη μέχρι τώρα πολύτιμη συνεργασία τους και τόνισε ότι παράγει ένα υπέροχο ρόφημα καφέ, χρησιμοποιώντας μείγμα κόκκων καφέ Arabica από διάφορες χώρες των οποίων οι φυτείες ελέγχονται εξονυχιστικά.

Μετά την Διάσκεψη Τύπου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν brunch, συνοδευμένο από τον απολαυστικό έτοιμο καφέ Mr.Brown.

Ο αγαπημένος καφές Mr. Brown, που όλα αυτά τα χρόνια κατόρθωσε να γίνει ένα απαραίτητο συστατικό των αυθεντικών, προσωπικών μας στιγμών, βρίσκεται σταθερά πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού λόγω της ανώτερης ποιότητάς του, καθώς και της μεγάλης γκάμας των γεύσεων που διαθέτει, αφού είναι ο μοναδικός έτοιμος καφές με 8 γεύσεις: Classic, Vanilla, Black, Cappuccino, Mandheling, Pure, Blue Mountain Style και Caramel Latte.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ