Σίσαμος και Μπακάλλης, back2back στο Ξαρκής

Όταν o Σίσαμος και o Μπακάλλης μοιραστήκαν για πρώτη φορά το DJ box συμφώνησαν ότι ο πρώτος και μοναδικός τους κανόνας θα ήταν ότι δεν θα υπάρξουν κανόνες.

 


Article featured image
Article featured image

Χωρίς λίστες αναπαραγωγής, χωρίς συγκεκριμένα είδη μουσικής. χωρίς προκαθορισμένες χρονοθυρίδες. Μόνο dyo περίεργοι τύποι πίσω από τα decks να παίζουν κομμάτια καθώς πίνουν και να αφήνουν τη διάθεση του πλήθους να υπαγορεύει την ροή της νύχτας.

Στο Ξαρκής έχουν σκοπό να καταναλώσουν αρκετό αλκοόλ και να μας διασκεδάσουν με ένα συνδυασμό funky tech house και electro disco. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εμάς/εσάς.

 

WHO IS WHO

Ο Sisamos δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής με ποικίλους τρόπους (μέλος σε μουσικά projects, DJing, διοργανώσεις events με συμμετοχή καλλιτεχνών από διάφορες χώρες). Οι μουσικές του επιλογές καταπιάνονται με μια μεγάλη γκάμα από τις υποκατηγορίες της ηλεκτρονικής μουσικής, πειραματίζονται με την αίσθηση του χρόνου και είναι έντονα χορευτικές. Είναι μέλος σε δύο projects (The Noise of Making / Mr. Fox & Sisamos), τα οποία προσεγγίζουν τόσο τη μουσική δημιουργία, όσο και την αναπαραστατική της πλευρά.

Ο Μπακάλλης γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Κύπρο. Η πρώτη εισβολή του Μπακάλλη στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή ήταν μέσα από την διοργάνωση και προώθηση διάφορων event σε όλο το νησί. Ωστόσο, χρειάστηκε η επιστροφή στη γενέτειρά του στο Λονδίνο για να βρει το μουσικό του κάλεσμα. Επηρεασμένος από τους ήχους της Tech House και Minimal σε κλαμπ όπως το Fabric και το The End, άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά στο Λονδίνο όπως το Turnmills με το ψευδόνυμο Simply Nick. Βιώνοντας την εξέλιξη της EDM σε πολλές χώρες από το Βερολίνο στο Μόντρεαλ ο Simply Nick επέστρεψε στην Κύπρο και πλέον, κάτω από το όνομα Μπακάλλης, συνεχίζει να εμφανίζετε σε διάφορα φεστιβάλ συνδυάζοντας ένα μείγμα βρετανικής Tech House και nu disco.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ