Το πρώτο ξενοδοχείο – UFO στον κόσμο

Το έργο των 30 εκατομμυρίων δολαρίων στο Baker της Καλιφόρνια, από τον Luis Ramallo, θα διαθέτει 31 δωμάτια σε δύο ορόφους πλήρως σχεδιασμένα σαν εξωγήινα διαστημόπλοια, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν τη νύχτα τους σε αυτά τα εκπληκτικά θεματικά δωμάτια και να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο με θέμα τους εξωγήινους.

 


Article featured image
Article featured image

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το πρώτο αυθεντικό UFO ξενοδοχείο στον κόσμο, όχι μόνο στην Αμερική. Υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια οπαδοί Sci-Fi και UFO στον κόσμο που έχουν ονειρευτεί έναν χώρο ακριβώς σαν και αυτόν και τώρα θα τον έχουν», λέει ο Ramallo.

Το εξωγήινο ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη, θα έχει ένα εξωγήινο λόμπι, σπα, κλαμπ και άλλα αξιοθέατα για τους φανατικούς Sci-Fi και για τους επισκέπτες που θέλουν ακόμα και την ημέρα του γάμου τους να είναι ντυμένοι με κοστούμια εξωγήινων!

«Θα είναι κάτι εξωπραγματικό. Όταν θα μπείτε στο ξενοδοχείο, θα νιώσετε σαν να έχετε μεταφερθεί σε ένα πραγματικό διαστημόπλοιο» είπε ο Ramallo, χαριτολογώντας.

Έχοντας ήδη επενδύσει σημαντική χρηματοδότηση στο έργο, ο Ramallo επιδιώκει επιπλέον συγκέντρωση χρημάτων μέσω των επενδυτών και της Kickstarter.

Πιστεύει ότι οι φανατικοί Sci-Fi σε παγκόσμιο επίπεδο θα ωθήσουν ο ένας τον άλλο, κάνοντας συνεισφορές προκειμένου να βοηθήσουν το πιο μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο, το οποίο μπορεί να καταταχθεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες εκστρατείες της Kickstarter στην ιστορία.

Η εκστρατεία μέσω crowdfunding παρέχει υποστηρικτές με μια ευρεία επιλογή ανταμοιβών για το εν λόγω ξενοδοχείο, από 1 – 10.000 δολάρια.

Οι τιμές των δωματίων στο ξενοδοχείο UFO θα ξεκινούν από περίπου 300 δολ. για μια νύχτα.

Ακόμα και οι εργαζόμενοι θα είναι ντυμένοι εξωγήινοι και θα χρησιμοποιήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία οθόνης αφής για να κάνουν check in στους επισκέπτες. Οι οθόνες θα δείχνουν σκηνές δραστηριότητας από όλο το διαστημόπλοιο.

 


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ