Κατασκευή 10 κυματοθραυστών στην Π. Χρυσοχούς

Η Πόλη Χρυσοχούς, έλαβε έγκριση για την κατασκευή άλλων δέκα κυματοθραυστών.

 


Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως, εντός των επόμενων ημερών το Τμήμα Δημοσίων Έργων, θα προκηρύξει δημόσιες προσφορές για το έργο αυτό.

Συγκεκριμένα με  επιστολή που έλαβε ο κ. Οδυσσέως, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ενημερώθηκε ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εντός των επόμενων ημερών θα είναι σε θέση να προχωρήσει με τη δημοσίευση των προσφορών για την κατασκευή της β` φάσης των κυματοθραυστών στο Κόλπο Χρυσοχούς.

Ουσιαστικά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, με την επιστολή καλείται η Τοπική Αρχή να στείλει γραπτή διαβεβαίωση από τράπεζα και να δεσμεύσει το ποσό για την αποπληρωμή της συνεισφοράς του στο έργο, το κόστος του οποίου ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι κυματοθραύστες, αναμένεται να φθάσουν μέχρι και το κατασκηνωτικό χώρο σχηματίζοντας μια τεράστια αμμώδη παραλία στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Οδυσσέως, το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει ζητήσει διαβεβαιώσεις ότι η οικονομική συνεισφορά του Δήμου είναι εξασφαλισμένη. Ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς ανέφερε ότι το ποσό αυτό είναι ήδη κατατεθειμένο σε ξεχωριστό λογαριασμό για το σκοπό αυτό.

Οι εργασίες για την κατασκευή των κυματοθραυστών αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.


Σχετικα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

10 εικόνες που σύντομα δεν θα τις βλέπουμε στην Κύπρο

Οδηγοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία: Οι μεγάλοι αχάριστοι

«Εθύμωσε που της είπα ότι επάρκαρε πάνω στη ράμπα»

«Μικρός έπαιζα με δεινόσαυρους και αυτοκινητάκια. Παρόλα αυτά είμαι ομοφυλόφιλος»