Τέτοιες αποδόσεις ούτε στην ελληνική Super League

Έπεσε το μάτι μου στις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τον τελικό του Champions League.

 


Article featured image
Article featured image

Με τη νίκη της Barcelona στο 1.50 και τη νίκη της Juventus στο 5.5 νόμιζα ότι έπαιζε ο Ολυμπιακός με τη Βέροια. Μπορεί η Barcelona να βγάζει φωτιές από τα Χριστούγεννα και μετά αλλά μιλάμε για τελικό Champions League όπου ακόμη και η Liverpool κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά στο Anfield.

Από την άλλη και οι μπούκηδες βλέπουν ποδόσφαιρο και μάλλον θα πήρε το μάτι τους τη διαολεμένη τριάδα της Barcelona. Εκείνους που πλέον αποκαλούν MSN για συντομογραφία από το Messi, Suarez και Neymar κι έχουν βάλει 120 γκολ στις διάφορες άμυνες που εμφανίστηκαν μπροστά τους. Τελευταίο θύμα η δύσμοιρη Athletic Bilbao η οποία ήλπιζε ότι μπορούσε να σταματήσει τον ξέφρενο ρυθμό των μπλαουγκράνα αλλά τα όνειρα τελείωσαν νωρίς με 3 γκολ (2 ο Messi και 1 ο Neymar).

Σίγουρα ο τελικός μεταξύ Barcelona και της Σταχτοπούτας Juve που ελπίζει να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν οι ποδοσφαιρόφιλοι όταν έβλεπαν τη Real και τη Barcelona να φτάνουν φουριόζες στον ημιτελικό. Όμως ο Pirlo, ο Tevez και ο Pogba δεν θα πρέπει να θεωρηθούν δεδομένοι. Οι Ιταλοί έχουν αποδείξει ότι είναι σκληρά καρύδια κι ας υστερούν πλέον σε λάμψη από τους Ισπανούς, τους Άγγλους ή τους Γερμανούς.

Σε τελική ανάλυση είναι ο μεγάλος τελικός και όποιους βρεθεί εκεί σίγουρα δεν θέλει να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι MSN θα κλείσουν τη χρονιά με το πολυπόθητο treble αλλά το ίδιο ακριβώς ονειρεύονται και στο Τορίνο και τα αστέρια του Champions League δίνουν δικαίωμα για όνειρα.



Να υπενθυμίσουμε πως ο μεγάλος τελικός του Σαββάτου θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στις 21.45.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ