Πάγκαλος: «O Τσίπρας, λέει όλο μπούρδες»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Χαρακτηριστικά είπε:


«Ο πρωθυπουργός είναι οπαδός του κομμουνισμού και της δικτατορίας ορισμένων ‘φωτισμένων’, πάνω στη πλειοψηφία».


«Δεν πιστεύουν στη δημοκρατία οι άνθρωποι αυτοί. Δημοκρατία είναι μία και είναι η αστική δημοκρατία, με αντιπροσωπευτικότητα στο κοινοβούλιο. Τα άλλα όλα, όπως η γνήσια, η αυθεντική, η προλεταριακή, η εργατική, η κινέζικη, η γιαπωνέζικη ή η κογκολέζικη δημοκρατία, είναι κατασκευάσματα για να επιβληθεί δικτατορία από ορισμένους ελάχιστους ανθρώπους πάνω στη πλειοψηφία. Αυτό γίνεται και ετοιμάζεται στη χώρα μας…». 

Ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό ημιμαθή που «λέει όλο μπούρδες».

Όπως ανέφερε «το πιο φοβερό είδος ανθρώπου είναι ο ημιμαθής, ο οποίος νομίζει ότι ξέρει και επαναλαμβάνει διάφορες κουταμάρες, τις οποίες άρπαξε κάπου το αυτί του. Η ημιμάθεια του Τσίπρα βγαίνει μέσα από μια σειρά από πράγματα. Λέει για παράδειγμα ότι, είναι η πρώτη κυβέρνηση που διαπραγματεύεται στην Ευρώπη, γιατί οι άλλοι πήγαιναν με τα τέσσερα κλπ».

Σχολιάζοντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε πως «δεν είναι φυσιολογικό μια κυβέρνηση να αποτελείται από μαρξιστές- λενινιστές και Καμμένους ψεκασμένους. Αυτό είναι ανώμαλο. Οι συμμαχίες χρειάζονται πολιτική σύγκλιση. Όταν έχεις κυβέρνηση φασιστοκομμουνιστική δεν είναι λογικό και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ούτε τι έχει ψηφίσει ούτε που βρίσκεται».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ