Kate Moss: παρεκτράπηκε κατά τη διάρκεια πτήσης

Συνοδεία αστυνομικών το μοντέλο Kate Moss απομακρύνθηκε από πτήση της εταιρείας easyJet μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου την Κυριακή.

 


Article featured image
Article featured image

Η 41χρονη Βρετανή επέστρεφε από διακοπές στο Μποντρούμ της Τουρκίας και κατηγορήθηκε για «ανάρμοστη συμπεριφορά» κατά τη διάρκεια της πτήσης. Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Guardian το γεγονός, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι παρά την αναστάτωση την οποία δημιούργησε η Moss με τη συμπεριφορά της, δεν υπήρξαν ούτε καταγγελίες εις βάρος της ούτε συνελήφθη.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επίσης εξήγησε ότι κλήθηκε η αστυνομία λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του μοντέλου.

Η Kate Moss είχε στο παρελθόν χάσει δουλειές, καθώς φέρεται ότι έκανε χρήση κοκαΐνης. Η ίδια είχε δημοσίως ζητήσει συγγνώμη το 2005 υποστηρίζοντας ότι είχε προσωπικά ζητήματα τα οποία έπρεπε να λύσει.

Σε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις της είχε αναφερθεί στο βαρύ τίμημα της επαγγελματικής επιτυχίας της, κυρίως στα πρώτα βήματά της στη βιομηχανία της μόδας.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στο Vanity Fair ότι είχε πάθει νευρικό κλονισμό κατά την εφηβεία της, όταν δούλευε σε καμπάνια του Calvin Klein, στις αρχές της δεκαετίας του ’90.


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ