Το ABR πάει στον Φέγγαρο!

Το πρόγραμμα του Μουσικού Φεστιβάλ «Φέγγαρος» ανακοινώθηκε! Και το ABR, στο πλαίσιο του Φέγγαρου, παρουσιάζει το δικό του stage το οποίο θα γεμίσει με τη ζωντάνια και την απρόσμενη διασκέδαση των εκπομπών του ABR RADIO.

 


Article featured image
Article featured image

Θα εκκινήσουν στις 11 π.μ. του Σαββάτου με την πρωινή εκπομπή και θα μας ψυχαγωγήσουν μέχρι να πέσει ο ήλιος το απόγευμα της Κυριακής. Αν έχεις ζήσει την περσινή εμπειρία του Afro Banana Festival, ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις…

Στην ουσία, πρόκειται για μία ξεκαρδιστική εμπειρία, χωρίς συστολές, με ατάκες και μουσικές που δε θα ξέρετε από που σας έρχονται. Όχι, σίγουρα δεν πρόκειται για ένα συμβατικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα.

Τα παιδιά, μάλιστα, έχουν φροντίσει και για την περίπτωση που θα πεινάσουμε ή θα θελήσουμε να πιούμε κάτι, καθώς θα υπάρχει πεντανόστιμο φαγητό και αλκοολούχα ποτά.

Όλα αυτά τα όμορφα και άλλα πολλά στο Μουσικό Φεστιβάλ «Φέγγαρος».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ABR RADIO:

1.ΜΕ ΠΑSHI ΚΑΪΜΑΚΙ

2.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ

3.ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

4.ΧΩΡΙΣ ΚΑΪΜΑΚΙ

από τους Μιχάλη Παυλίδη, Πεύκο Ρούσο and friends.

 

Ανάμεσα  στις εκπομπές θα προσφέρουν όμως και μουσικάρες με εκλεκτά DJ sets από τους Sofronis, Mr.Fox, Dj Koula P.Katsikoronou, Vassilis Palamas, Oliver Keen και Giorgos Sisamos.

 

Φέγγαρος 2015 | Κάτω Δρυς  | 31.7 - 2.8



Λίγα λόγια για το ABR Radio:

H διαδραστική κοινότητα του ABR Radio, μπορεί να περιγραφεί σύντομα ως μια ξεκαρδιστική  εμπειρία, χωρίς συστολές, με ατάκες και μουσικές που δε θα ξέρετε από που σας έρχονται, από ντόπιους καλλιτέχνες, σε κάτι που σίγουρα δε μπορεί να θεωρηθεί ως μια συμβατική ραδιοφωνική εμπειρία.

Αυτό που αρχικά ξεκίνησε για να γεμίσει τα κενά στη ψυχαγωγία των επισκεπτών του φεστιβάλ ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες κατά τις πρωινές ώρες, έφτασε στο σημείο να θεωρείται ως ένα οργανικό και αναντικατάστατο κομμάτι του φεστιβάλ.

Προετοιμαστείτε να ψυχαγωγηθείτε με τον τρόπο που μόνο στο ABR συμβαίνει. Κοινώς, περιμένετε να ακούσετε τα πάντα και κρατηθείτε γερά. Γενικά, είναι διαβόητο ότι το ABR Radio διακωμωδεί τα πάντα και δεν αφήνει τίποτε όρθιο, οπότε ό,τι ακούσετε μην το πάρετε και τοις μετρητοίς.

 

Το πλήρες προγραμμα του Φεστιβάλ Φέγγαρος


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ