Σημάδια ότι ένας άντρας σε φλερτάρει

Το ανδρικό φλερτ διαφέρει αρκετά από το γυναικείο. Για την ακρίβεια, το γυναικείο είναι φλερτ και το αντρικό είναι… κάτι άλλο. Κατηγορία από μόνο του.

 


Article featured image
Article featured image

Πάντως, «πέρα από το φλερτ, τα γλυκά και τον Θάνο τον Καλλίρη, πόσες άλλες απολαύσεις μας έχουν απομείνει;» όπως εύλογα αναρωτιέται και η αρθρογράφος του εν λόγω πολύ χρηστικού κειμένου στο savoirville.gr.

Πώς καταλαβαίνεις όμως εάν σε θέλει κάποιος, αν σε κάνει κέφι;

 

* Σου την πέφτει ξεκάθαρα.

Ξεκινάμε από αυτήν την κατηγορία γιατί δεν υπάρχει και άμα σου συμβεί, δεν θέλουμε να πάθεις εγκεφαλικό από την έκπληξη. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Σε εντοπίζει στο πλήθος ή σε γνωρίζει σε κοινή παρέα. Σε πλησιάζει κανονικά, σου κάνει κάποιο κοπλιμάν, ζητάει το τηλέφωνό σου και βγαίνετε. Αυτό δεν λέει κάτι για την πορεία της σχέσης, αλλά εκτίμησε το γεγονός ότι σου χάρισε αυτή την εμπειρία.

 

* Σε κοιτάει, σε κοιτάει, σε κοιτάει.

Μέχρι να αλληθωρίσει. Μέχρι να πάθει καταρράκτη. Εντάξει, το κοίταγμα είναι πάντα το πρώτο βήμα και στέλνονται υπόγεια μηνύματα. Είναι πάρα πολύ καλό αν δεν μείνει μόνο εκεί. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Πολλά αγόρια φοβούνται τη χυλόπιτα και αρκούνται στο να σε κοιτάνε μέχρι να κάνεις εσύ την επόμενη κίνηση. Αν είστε και οι δύο ντροπαλοί, έχουμε πρόβλημα Χιούστον.

 

* Σε αγγίζει.

Είναι μάλλον το πιο ξεκάθαρο μήνυμα που μπορεί να σου δώσει ένας άντρας. Εάν ψάχνει αφορμή για να σου χαϊδέψει την πλάτη, να σου τρίψει τη μούρη, να σου τσιμπήσει τη μύτη, να σε χαστουκίσει βρε αδερφέ, τότε μάλλον σε ποθεί. Ή θέλει να σκουπίσει κάπου τα χέρια του. Εάν σου αρέσει κι εσένα, μην τον αποθαρρύνεις. Απλά θέσε τα όριά σου για να καταλάβει μέχρι πού τον παίρνει να σε αγγίζει. Κάποια πράγματα τα κάνουμε μετά το γάμο!

 

* Σου την λέει συνέχεια.

Πατροπαράδοτο φλερτ που έχει τις ρίζες του στο δημοτικό και για κάποιους λειτουργεί ακόμα. Εν τω μεταξύ, έχει πέσει σύρμα ότι αυτό θεωρείται φλερτ και κανείς δεν παρεξηγείται πια εάν ο άλλος πει «είσαι μπάζο». Μπορεί και να είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που θα ακούσεις. Επειδή δεν μπορεί να σου πετάξει χώμα, όπως θα σου έκανε στο σχολείο, αρκείται στο να σε υποτιμά και να σε κοροϊδεύει. Το δεχόμαστε για λίγο και κάνουμε πως διασκεδάζουμε με αυτό.

 

* Σε αγνοεί.

Κάποιοι πιστεύουν ότι με το να φλερτάρουν άλλες μπροστά σου, θεωρούν ότι θα τους ερωτευτείς και θα λιώνεις για πάρτη τους. Ο καθένας όπως την βρίσκει παιδιά. Το πρόβλημα αρχίζει όταν τον αγνοείς κι εσύ και γενικά δεν έχετε καμία επαφή. Η τέλεια σχέση αν με ρωτάτε.

 

* Αν σε ρωτάει τί ζώδιο είσαι.

Η μάστιγα των ανδρών που ασχολείται με τα ζώδια ζει ανάμεσά μας και δεν πειράζει. Κι αυτούς μάνα τους έκανε. Αν σε ρωτήσει, κατά πάσα πιθανότητα θα googlάρει το πόσο και αν ταιριάζετε και πόσο καλή μητέρα θα είσαι.

 

* Σου στέλνει μηνύματα στο Facebook.

Ξέρω ότι έχουν γραφτεί τόμοι για τον έρωτα στα social media. Ξέρω επίσης ότι τα likes δεν είναι ενδεικτικά του πώς νιώθει κάποιος για εσένα. Αλλά το messenger έχει αντικαταστήσει το κινητό και δυστυχώς έχουμε καταιγισμό των emoticons και του βλακώδους thumbs up. Ας ελπίσουμε ότι θα σου λάχει κάποιος που δεν λατρεύει τα αποσιωπητικά και κυρίως, δεν είναι ανορθόγραφος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ