Τα μηχανήματα με τις δαγκάνες είναι απάτη [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα ξέρεις. Έχεις ξοδέψει πολλά λεφτά σε αυτά. Τόσο τότε που ήσουνα πιτσιρικάς όσο και τώρα που είσαι γονιός και το παιδί σου θέλει ένα λούστρινο. Τόσο στο λούνα παρκ, όσο και στα malls αλλά και σε εστιατόρια στο βουνό που τις Κυριακές ανηφορίζεις με την φαμίλια.

 


Article featured image
Article featured image

Βάζεις το ευρουλάκι, πιάνεις με αυτοπεποίθηση τον μοχλό και με σιγουριά μεγαλύτερη ακόμα και από τον Μέσι καθώς ετοιμάζεται να κτυπήσει πέναλτι ξεκινάς να τον κινείς μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά, νομίζοντας πως θα «σκοράρεις».

Αλλά πικρές οι βουλές του «κέντρατζιη» και σκοτεινές οι ψυχές των προγραμματιστών.

Πάντοτε, ως δια μαγείας, την τελευταία στιγμή το αρκουδάκι-παιχνιδάκι-μπαλάκι ή οτιδήποτε άλλο σε -άκι πέφτει από την δαγκάνα.

Μην νοιώθεις ενοχές, μην αισθάνεσαι άχρηστος…

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube εξηγεί πως δεν φταις εσύ που δεν τα καταφέρνεις, αλλά πως τα μηχανήματα με τις δαγκάνες είναι προγραμματισμένα με έναν αλγόριθμο ακριβώς για να αφήνουν τα δώρα να πέφτουν την τελευταία στιγμή.

 



Είναι πειραγμένα, είναι του σατανά.

Περίεργο, πάντως, που δεν βγήκε ακόμα η επίσημη εκκλησία να επιστήσει την προσοχή στο χριστεπώνυμο πλήθος επ' αυτού. Μόνο ο φτωχός ο Furby πήγε θύμα… Δεν γίνεται να μην τον θυμάσαι;

 


Πηγή: Sigmalive Magazine

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ