Ρώτα τον Στίβεν Χόκινγκ ό,τι θέλεις

Αν έχεις απορίες που θέλει να σου λύσει μία από τις πιο ιδιοφυείς προσωπικότητες του πλανήτη, ήρθε ή ώρα σου να του τις υποβάλλεις.  

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά του το The Vegre, o 73 χρονος Χώκινγκ θα παραχωρήσει το πρώτο του Reddit 'AMA', το δημόσιο διάλογο με το κοινό του Internet, στο οποίο έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πολλές προσωπικότητες από όλους τους τομείς της δημόσιας σφαίρας.

 Όμως, το εν λόγω «Ask Me Anything» θα διαφέρει από τα συνηθισμένα «AMA» που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα το δημοφιλές σάιτ.

Αντί να συμμετάσχει για μια ώρα και κάτι στο 'AMA' απαντώντας εγγράφα σε ερωτήσεις, ο Χοκινγκ θα λαμβάνει τα ερωτήματα του κοινού για μια εβδομάδα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου κι έως την Τρίτη 4 Αυγούστου.

Ο καθηγητής, στη συνέχεια, θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα συγκεντρώσει το Reddit, τις επερχόμενες εβδομάδες καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου.    .  

Το εν λόγω AMA, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της NOKIA και του Wired, ενώ έχει διαρρεύσει ότι ο Χόκινγκ έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ανοίξει έναν δημόσιο διάλογο για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους κινδύνους της και να συζητήσει τις θέσεις του επί του θέματος, όπως αναπτύσσονται στην ομαδική επιστολή που συνυπέγραψε με τον Elon Musk και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες από το χώρο της τεχνολογίας.  

Ο διάλογος με τον καθηγητή θα πραγματοποιηθεί στην ενότητα του Reddit για τις Φυσικές Επιστήμες ΕΔΩ.


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ