Το 9ο Κυπρο-Ρωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά

Το Cyprus-Russia Gala, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του νησιού θα πραγματοποιηθεί για 9η συνεχόμενη χρονιά, στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 19.30, υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδη.

 


Article featured image
Article featured image

Η μεγάλη αυτή γιορτή φιλίας, εμπιστοσύνης και υποστήριξης, των δύο κρατών πέραν της διπλωματικής και πολιτιστικής της σημασίας, παραμένει πιστή στο φιλανθρωπικό της χαρακτήρα αφού φέτος όπως και κάθε χρόνο τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος. 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα, πλαισιωμένο από καταξιωμένους Κύπριους και Ρώσσους καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, που θα ενώσουν τις φωνές και το ταλέντο τους για να χαρίσουν μια μαγική βραδιά στους παρευρισκόμενους.   

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, στην τιμή των €100, ΕΔΩ, ή στα καταστήματα ACS Courier Παγκύπρια, όπως επίσης και στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος στην οδό Βαλαωρίτη 3, στην Ακρόπολη, στη Λευκωσία.

Το Cyprus-Russia Gala πραγματοποιείται φέτος με την ευγενή χορηγία της Interros Group, που έχει επίσης υποστηρίξει το θεσμό τις χρονιές 2007, 2008, 2010, 2011 and 2013. Ο Όμιλος είναι ευρέως γνωστός ως πολιτιστικός και φιλανθρωπικός χορηγός τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Ρωσία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ