Σε «Dark Places»... με τη Σαρλίζ Θερόν

Article featured image
Article featured image

Από τη συγγραφέα του διάσημου best seller «Gone Girl», Gillian Flynn, έρχεται ένα συγκλονιστικό θρίλερ μυστηρίου, το «Dark Places», με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Charlize Theron... κι αυτό δεν χάνεται με τίποτα.

Η δραματική ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Gilles Paquet-Brenner («Le Jolies Choses») είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Gillian Flynn, συγγραφέα του best seller βιβλίου «Gone Girl», το οποίο μεταφέρθηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο από τον David Fincher, διχάζοντας κοινό και κριτικούς με το ανατρεπτικό του στόρι.

Πιστεύοντας ότι το κακό προήλθε από κάποια σατανιστική κάστα, η Libby καταθέτει στο δικαστήριο ενάντια στον αδελφό της. 25 χρόνια μετά, οι μνήμες του γεγονότος ακόμα τη στοιχειώνουν, όταν γνωρίζει μια ομάδα ερευνητών με το όνομα ‘The Kill Club’. Η ομάδα ξεκινά μια δική της έρευνα πάνω στο θέμα, πιστεύοντας ότι ο αδελφός της Libby είναι αθώος. Τώρα, θα πρέπει να επαναφέρει στη ζωή ξανά όλα αυτά που έζησε, αλλά και να μάθει ότι όλα όσα νόμιζε για αλήθεια, ίσως έχουν μια άλλη όψη.

Μαθε περισσότερα στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ