Είναι το bohemian chic style, τι δεν καταλαβαίνεις;

Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά που ούτε και ο ίδιος δεν το γνωρίζει σε κάποιες περιπτώσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Πριν καλά-καλά λανσάρει ο οίκος Gucci τη νέα του ανδρική κολεξιόν, αυτή που θέλει το bohemian chic style να είναι το trend για τη φετινή σαιζόν, ο Βαρουφάκης σκάει μύτη στη βουλή με boho πουκάμισο.

Πως είναι αυτό που λέμε ότι «όταν εσείς ανακαλύπτατε το κρέας, εμείς είχαμε ήδη χοληστερόλη». Αυτό ακριβώς.

Οπότε, μπορεί σε μία από τις πιο χαλαρές στιγμές της σημερινής συνεδρίασης στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση της Φώφης Γεννηματά, να έκανε ειρωνικό σχόλιο για το πουκάμισο του Βαρουφάκη, σίγουρα όμως ο Τσίπρας δεν είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλά για τρεντς.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Μπορεί να έχει κάνει λάθη και δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα, μπορεί να τον κατηγορείτε ότι κάνει διακοπές στην Αίγινα, δεν μπορείτε όμως να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο, ότι έφαγε τα λεφτά. Δεν έβγαζε τα λεφτά του στο εξωτερικό όπως έκανε ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών».

 



Κακόγουστο του πουκάμισο του Βαρουφάκη; Τι λες ρε φίλε; Είναι η τελευταία λέξη στη μόδα. Μόλις προχθές έκαναν πασαρέλα τα μοντέλα του Gucci φορώντας τέτοια στο «Men’s fashion week» του Milano.

Είναι το bohemian chic style!

 



Σε μια άλλη εξέλιξη, έχουν κυκλοφορήσει πάρα μα πάρα πολλά -σιγά που θα το άφηναν να περάσει στο ντούκου- επιτυχημένα memes για την αλά Μπονάτσος εμφάνιση του Βαρουφάκη στη Βουλή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ