Στο άγνωστο και ακόμα παραπέρα [5ο Afro Banana Republic Festival]

Στις 21 & 22 Αυγούστου, στη Δασική Περιοχή Κόρνου, στην επαρχία Λάρνακας.

 


Article featured image
Article featured image

Πλησιάζει η ώρα για την παραφροσύνη, τη διασκέδαση και τη δημιουργία, έρχεται η στιγμή για το 5ο Afro Banana Republic Festival!

Το event που, όπως και πέρσι, θα δώσει μια ξεχωριστή πνοή στη δασική έκταση του Κόρνου, με τον πιο εξωπραγματικό τρόπο. Φέτος, μάλιστα, θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, έχοντας πλέον τη διεθνή αναγνώριση ως ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ με τη διάκριση «EFFE 2015-2016».

Ταυτόχρονα, το φεστιβάλ ξεκινάει και μια μακρόχρονη συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου στο χώρο της καινοτομίας, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής για την υποστήριξη σε δημιουργικές, νεανικές πρωτοβουλίες.

Εμείς από τη μεριά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φορέσουμε τα πιο άνετα για χορό παπούτσια και να ετοιμαστούμε για να διακτινιστούμε σ’ ένα παράλληλο σύμπαν όπου κυριαρχεί η φαντασία, η καλλιτεχνική γοητεία και η μαγεία της μουσικής.

Αυτό που θα συναντήσουμε φέτος δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από εκρηκτικούς ήχους καλλιτεχνών της ντόπιας αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής, σε τρία stages, που θα συνδυαστούν με μια ονειρική αισθητική, καθώς και με τα πιο αντισυμβατικά performances, εκεί που το εξωπραγματικό δίνει ραντεβού με το φανταστικό για να πιουν κοκτέιλ εκπλήξεων.

«Αν και δε θέλουμε να σας τα αποκαλύψουμε όλα από τώρα… μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα σας ξεσηκώσουμε με μαγευτικούς Afrobeat ρυθμούς, World Music, Φλαμένκο, Ska, Reggae, Funk και Post-Funk, Disco, Techno, House και όχι μόνο. Και καθώς θα ταξιδεύετε σε όλα τα παραπάνω μουσικά τοπία, θα συναντήσετε και δώδεκα δημιουργικά τοπία, διαδραστικής φύσης και θεατρικού χαρακτήρα που συμπληρώνουν τη συνολική εμπειρία».

Λεπτομέρειες για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ακολουθήσουν σύντομα… Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!

 

Παρασκευή και Σάββατο, 21 και 22 Αυγούστου, Δασική Έκταση Κόρνου, Επαρχία Λάρνακας.

Οι πύλες του φεστιβάλ ανοίγουν στις 2 μμ, την 21η Αυγούστου και κλείνουν στις 3 μμ, στις 23 του μήνα.

Συνεχής ενημέρωση στο facebook event THE AFRO BANANA REPUBLIC FESTIVAL 2015


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ