«Ημέρα Θάλασσας» από τα καταστήματα Μαύρος

Έχεις προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για την παραλία;


Article featured image
Article featured image

Αν όχι, μάθε πως τα καταστήματα «Μαύρος» γιορτάζουν και φέτος το καλοκαίρι, με την καθιερωμένη «Ημέρα Θάλασσας» και μας δροσίζουν με εκπτώσεις.

Η «Ημέρα Θάλασσας», θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουλίου, στο κατάστημα «Μαύρος» στο Στρόβολο και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνών 48.

Όσοι παρευρεθούν στην «Ημέρα Θάλασσας», θα έχουν 25% έκπτωση, σε όλα τα προϊόντα θαλάσσης.

Στην προσφορά, περιλαμβάνονται όλα τα ήδη ψαρέματος, κατάδυσης, καθώς και προϊόντα όπως μάσκες και βατραχοπέδιλα.

Η έκπτωση θα ισχύει για όλους τους πελάτες και θα διαρκέσει από τις 9.30 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, ενώ από τις 12.00 μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι, θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό και ποτό.

Στο κατάστημα, θα βρίσκονται επίσης άτομα εξειδικευμένα τόσο με το ψάρεμα, όσο και με την κατάδυση για να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους και για να απαντήσουν σε τυχόν απορίες τους.  

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22510800.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι πιο οικονομικοί προορισμοί για χειμερινές αποδράσεις στον ήλιο

Article featured image

Τετράδιο με στοίχους τραγουδιών του Freddie Mercury πωλήθηκε για χιλιάδες λίρες

Article featured image

Αυτή η εβδομάδα είναι η καλύτερη για να δει κανείς τον πλανήτη Κρόνο, ακόμη και με γυμνό μάτι