Το νέο κίτρινο μπεργκεράδικο της Λεμεσού

Εξαιρετικά ευχάριστα είναι τα νέα για τους burger addicts, αφού στην οδό Κανάρη, στην πλατεία Σαριπόλου στην παλιά Λεμεσό έχει ανοίξει ένα νέο, αρκετά υποσχόμενο (κίτρινο) μπεργκεράδικο.

 


Article featured image
Article featured image

Το Classic Burger Joint άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Βηρυτό, μετά από πολλές γευστικές αναζητήσεις και δοκιμές.

Με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό, οι ιδρυτές του, με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να καταλήξουν σε μια μοναδική συνταγή.

Το Classic Burger Joint σερβίρει μπέργκερς ψημένα στο γκριλ με μαεστρία, προσφέροντας σας μια λαχταριστή γαστρονομική εμπειρία.

Τα ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια ετοιμάζονται ειδικά για κάθε παραγγελία, ενώ το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως το Classic Cheese, το Mexican, το BBQ – Βacon αλλά και επιλογές γι’ αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, όπως το Halloumi Burger και το Grilled Chicken, όλα συνοδευόμενα από σπιτικές, φρέσκιες, τηγανιτές πατάτες με φλούδα, μαγειρεμένες σε 100% μη αλλεργιογόνο, φυσικό φυστικέλαιο, μαλακά ψωμάκια που ψήνονται καθημερινά και σαλάτα.

Από τον Λίβανο στο Κουβέιτ και τώρα στη Λεμεσό, η εμπειρία στα Classic Burger συνδυάζει σπιτικά ποιοτικά burgers με λογικές τιμές.

Το νέο μπεργκεράδικο της Λεμεσού θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12.00πμ έως τα μεσάνυχτα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα, σνακ μετά τη δουλειά ή και για casual δείπνο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ