Το βότανο που αυξάνει το γυναικείο στήθος

Ένα βότανο, που η προέλευσή του χρονολογείται από την αρχαιότητα και χρησιμοποιείτο ως φαρμακευτικό φυτό, πρόσφατα ανακαλύφτηκε πως μπορεί να αυξήσει και το γυναικείο στήθος.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για την «τριγωνέλλα» η οποία είναι χρήσιμη στη θεραπεία διαβήτη και χοληστερόλης και είναι εξαιρετικά τονωτική για την πέψη.

Εκτός από τις ιατρικές της ιδιότητες, η τριγωνέλλα μπορεί να διεγείρει την αύξηση του μαστού στις γυναίκες επειδή περιέχει φυτοοιστρογόνα, τα οποία επηρεάζουν την ανάπτυξη των μαστών και την κατακράτηση νερού στους ιστούς.

Μπορείτε, είτε να την κάνετε μασάζ το στήθος σας, είτε και να την πιείτε ως τσάι.

Για μασάζ του μαστού, αγοράστε σπόρους τριγωνέλλας σε οποιοδήποτε μαγαζί με φυτικά προϊόντα. Μουλιάστε τους σπόρους σε νερό όλη τη νύχτα. Το πρωί, κάντε μασάζ το στήθος σας με το νερό αυτό.

Για το τσάι, βάλτε δύο κουταλάκια του γλυκού από σπόρους τριγωνέλλας σε 2 λίτρα νερό. Φέρτε το νερό σε σημείο βρασμού, σκεπάστε και αφήστε το για 20 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Στραγγίστε το. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι και φρέσκο λεμόνι για να κάνετε τη γεύση πιο ευχάριστη. Πιείτε το πολύ δύο φλιτζάνια την ημέρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ