Samsonite και Disney φτιάχνουν σχολικές τσάντες

Η  Samsonite σε συνεργασία με την Disney, ετοίμασαν μια συλλογή σχολικών τσαντών για παιδιά από τριών μέχρι δώδεκα ετών.

 


Article featured image
Article featured image

Η συλλογή διατίθεται στην Κύπρο από τα καταστήματα Κώστας Θεοδώρου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Σεπτέμβρης είναι ένας συναρπαστικός μήνας για τα παιδιά που πηγαίνουν πίσω στα σχολεία και οι εικονικοί ήρωες της Disney, Mickey, Μinnie κλπ, που βρίσκονται πάνω στις σχολικές τσάντες,  θα τους κρατούν συντροφιά.

«Ο Mickey και η Μinnie, είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τα παιδιά 3-6 ετών σε νέες περιπέτειες. H Samsonite δημιούργησε τσάντες με τρισδιάστατες φωτογραφίες με τον Mickey και την Μinnie για αγόρια και κορίτσια. Ελαφριές με αρκετό χώρο για να βάλουν το φαγητό και το φρούτο τους και το αγαπημένο τους αρκουδάκι.  Ιδανικό για τα πρώτα χρόνια του σχολείου.  Συνδυάζονται με μολυβοθήκες», σημειώνει η ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, οι τσάντες για παιδιά έξι με εννέα ετών είναι στιλάτες με ωραία σχέδια για αγόρια και κορίτσια. Η τσάντα Μinnie στο μαυρόασπρο είναι χαριτωμένη  με πολύ καλό υλικό και στηρίγματα στην πλάτη για να νιώθουν άνετα όταν την χρησιμοποιούν.

«Για τα αγόρια που μπαίνουν σε νέες περιπέτειες υπάρχουν τσάντες από άλλο γαλαξία.  Η σειρά πόλεμος των άστρων είναι η νέα συλλογή της Samsonite.  Ετοιμαστείτε για νέες άγριες περιπέτειες με αυτές τις ειδικά κατασκευασμένες από τις περιπέτειες του πόλεμου των άστρων, κατασκευασμένες με ειδικά στηρίγματα πλάτης και ενισχυμένο πάτο», καταλήγει η ανακοίνωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ