Το πρώτο παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους

Όσοι θέλουν να μοιράζονται τη δροσιά του παγωτού τους με το αγαπημένο τους κατοικίδιο, τώρα μπορούν καθώς η κυπριακή εταιρεία Παγωτά Παπαφιλίππου και Πατισερί Παναγιώτης Λτδ, λανσάρει στην αγορά παγωμένο επιδόρπιο για σκύλους.

 


Article featured image
Article featured image

«Πόσες φορές απολαμβάνετε το αγαπημένο σας παγωτό μπροστά στα μάτια του αγαπημένου σας σκύλου και βλέπεται να του τρέχουν τα σάλια; Όχι πια, αφού χάρη στο νέο παγωμένο επιδόρπιο κατάλληλο για σκύλους Max & Frida μπορείτε να δροσίζεστε παρέα, χωρίς ενοχές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία, παράλληλα, τονίζει ότι το παγωμένο επιδόρπιο κατάλληλο για σκύλους Max & Frida φτιάχνεται με τα πιο υγιεινά, φυσικά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και  είναι ασφαλώς κατάλληλo και για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Αυτό που διαφοροποιεί το παγωμένο επιδόρπιο για κατάλληλο σκύλους Max & Frida , είναι ότι η επιλογή των συστατικών του γίνεται με γνώμονα τη σωστή διατροφή και την καλή υγεία των σκύλων γι’ αυτό δεν περιέχει  συστατικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία του σκύλου όπως γάλα, αλάτι ή ζάχαρη ενώ παράλληλα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, διατροφικές ίνες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και έχει ψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα 3. Βασικά συστατικά του Max & Frida, είναι το γάλα και το λάδι ινδοκάρυδου, το μέλι, η πολυδεξτρόζη και το λινέλαιο» τονίζει η εταιρεία.

Το 100% αγνό, παγωμένο επιδόρπιο κατάλληλο για σκύλους Max & Frida, έχει πλέον τοποθετηθεί και σε επιλεγμένα κτηνιατρεία και pet shops και στην Κύπρο, παρά το γεγονός ότι κύρια προτεραιότητα του λανσαρίσματός του  είναι να εδραιωθεί σε ξένες αγορές.

Διατίθεται σε πολύ-συσκευασίες των 4x75ml σε δύο γεύσεις (Βανίλια-Μέλι, Καρύδα-Μέλι).

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ