Η ανιδιοτελής αγάπη ενός πατέρα

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η πατρική αγάπη (όπως φυσικά και η μητρική) είναι ανιδιοτελής και απέραντη, πλην όμως είναι κάποιες φορές που αυτή γίνεται εντονότερη από τον πατέρα (αλλά και την μητέρα) και ειδικά εκεί που τα παιδιά, για οποιοδήποτε λόγο, έχουν ανάγκη να τους το δείξεις με λίγο πιο έμπρακτο τρόπο.

 


Article featured image
Article featured image

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πολύ στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα μικρό κοριτσάκι που φοράει κοχλιακό εμφύτευμα, να κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος επίσης έχει το ίδιο εμφύτευμα στο ξυρισμένο του κεφάλι αλλά σε μορφή τατουάζ.

Ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι. Το έκανε προκειμένου να στηρίξει την κόρη του.

Συγκεκριμένα, ο Alistair Campbell από τη Νέα Ζηλανδία ξύρισε εντελώς το κεφάλι του για να βοηθήσει ψυχολογικά με αυτόν τον τρόπο την 6χρονη  Charlotte.

Πρόκειται για το δεύτερο εμφύτευμα που οι γιατροί της έχουν τοποθετήσει καθώς το πρώτο ήταν σε ηλικία τεσσάρων ετών.

Η Charlotte διαγνώστηκε με ήπια ανεπάρκεια ακοής αλλά η οικογένεια ανακάλυψε τελικά πως ήταν κωφή από το αριστερό της αυτί και η κατάστασή της εμπόδιζε την ακοή και στο δεξί.

 



Εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας μάλιστα αναφέρει το γεγονός σε άρθρο της σημειώνοντας πως όταν το μικρό κορίτσι είδε το τατουάζ του πατέρα της, άρχισε να γελάει, το ακούμπησε και του είπε ότι είναι πολύ «cool».

 


 

Ο πατέρας της Charlotte, μιλώντας στην εφημερίδα, εξήγησε πως θα μακρύνει τα μαλλιά του και πάλι, πλην όμως είναι διατεθειμένος να ξυρίζει το κεφάλι του και να δείχνει το τατουάζ όποτε εκείνη θα έχει ανάγκη να το βλέπει!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ