Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται να μας αφηγηθεί «9+1 Ιστορίες»

Στην ουσία, ολοκληρώνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της για το φετινό καλοκαίρι με δύο μεγάλες συναυλίες στην Κύπρο, στις 17 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, και στις 18 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, στη Λεμεσό, για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ιθάκη».

 


Article featured image
Article featured image

Με το πραγματικά σπουδαίο της ρεπερτόριο, αλλά και τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «9 +1 Ιστορίες» που κυκλοφόρησε μόλις τον Ιούνιο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μάς χαρίζει μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, είτε φωναχτά είτε ήσυχα, στις πιο δικές μας στιγμές.       

Μαζί της οι συνεργάτες της μουσικοί Αλέξανδρος -Δράκος- Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μαντολίνο, λαούτο, μπουζούκι), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), αλλά και ο τραγουδιστής Πάνος Ζώης.

 

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά από www.tickethour.com.cy, σε όλα τα ACS Courier και από το ταμείο της οδού Ειρήνης 158 στη Λεμεσό.

Πληροφορίες: 77777040

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ