Στην Κύπρο το Samsung Galaxy S6 edge+

Το νέο Galaxy S6 edge+ θα είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά από τις 4 Σεπτεμβρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung.

 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Samsung Electronics Hellas, το smartphone του νοτιοκορεάτικου κολοσσού, θα διατίθεται στην έκδοση των 32 GB σε χρώματα μαύρο (Black Sapphire) και χρυσό (Gold Platinum).

«Το Galaxy S6 edge+ ξεχωρίζει για τον ασύγκριτο σχεδιασμό του και την πρωτοποριακή λειτουργικότητα που προσφέρει. Η τελευταίας τεχνολογίας οθόνη του, 5,7’’, με τον ιδιαίτερο κυρτό σχεδιασμό της και στις δύο πλευρές προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, ενώ, μέσω της πλέον εξελιγμένης κάμερας, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα λήψης υψηλής ποιότητας φωτογραφιών και βίντεο», σημειώνει η ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, η μνήμη 4GB RAM και ο εξαιρετικά δυνατός επεξεργαστής προσφέρουν στους καταναλωτές δυνατότητες για ακόμα περισσότερο απρόσκοπτο multi-tasking.

Τέλος, οι χρήστες δεν χρειάζεται να περιμένουν ώρες για να φορτίσουν το κινητό τους, καθώς το Galaxy S6 edge+ προσφέρει απίστευτα γρήγορη φόρτιση, αλλά και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ