Τρέχουμε υπό το σεληνόφως

«Hellenic Bank Running Under the Moon», στις 10 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Αθαλάσσας.

 


Article featured image
Article featured image

Η Ελληνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, είναι ο Χρυσός Συνεργάτης στην πρώτη διοργάνωση του αγώνα «Running Under the Moon», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο πάρκο της Αθαλάσσας, στην Αγλαντζιά, όπου οι παρευρισκόμενοι/συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν ένα αθλητικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό αγώνα γεμάτο μουσική, ήχο αλλά και εκπλήξεις.

Η αφετηρία των αγώνων θα είναι έξω από το κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο πάρκο Αγλαντζιάς (επί της λεωφόρου Κυρηνείας στην Αγλαντζιά). 


O πρώτος στην Κύπρο βραδινός αγώνας «Running under the moon», θα διεξαχθεί με αγωνίσματα των 5 και των 10 χιλιομέτρων. Θα διεξαχθεί επίσης εταιρικός/ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων ή περπάτημα στο δάσος 5 χιλιομέτρων καθώς και συμμετοχικός αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά από 6-16 ετών.


Η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική, φαγητό και ποτό.

Μέρος από τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Συνδέσμο Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, «Θερμοκοιτίδα Αγάπης».

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στην ιστοσελίδα www.runningunderthemoon.com αλλά και στην επίσημη σελίδα στο Facebook: Hellenic Bank Running Under The Moon

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ